Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κουκλακι

Τον τελευταίο καιρό μου αρέσει να φτιάχνω κουκλάκια.Μιας και σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα  δείξει το μικρο Βαλεντίνο μου το οποίο τον έκανα λίγο έως πολύ άσχημο είπα να ξαναδοκιμάσω.  Περιμένουμε το παιδάκι των κουμπάρων μας σε λίγους μήνες, το οποίο είναι το πρώτο μωράκι της  παρέας και κάθε μωράκι πρέπει να έχει κάτι χειροποίητο έτσι είπα να του φτιάξω το πρώτο του αρκουδάκι  και μια κουβερτούλα. Την κουβερτούλα όμως δεν την έχω ακόμα έτοιμη έτσι σήμερα θα σας δείξω  μόνο το αρκουδάκι,νομίζω πως το πέτυχα αυτή τη φορά με την πολύτιμη βοήθεια του Youtube.




Το μόνο που μου με στεναχωρεί λίγο είναι που δε μπορώ να βρω ματάκια όμορφα και καρφωτά. Βρίσκω μόνο αυτά που τα κολλάς αλλά δε μου αρέσουν καθόλου.




 Το έχω κάνει πολύ μικρούλι και είναι πολύ χαριτωμένο. Βάζω και μια φωτογραφία διπλά στο χέρι μου να δείτε πόσο είναι περίπου.






Δεν είναι πολύ γλυκούλι?

3 σχόλια :

  1. Ελένη μου καλημέρα! Το αρκουδάκι σου είναι μια γλύκα!!! Μην σε σκάει το θέμα των ματιών γιατί ειδικά στα νεογέννητα και στα παιδιά ως 3 ετών καλό είναι να μην δωρίζουμε παιχνίδια με μικρά κομμάτια. Τα βιδωτά μάτια και οι μύτες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και είναι αρκετά επικίνδυνα. Αν προσέξεις στο εμπόριο πολλές μάρκες βρεφικών παιχνιδιών έχουν κεντημένα τα χαρακτηριστικά στα κουκλάκια τους, όπως ακριβώς έκανες και εσύ. Πολλά φιλιά και καλό σου Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου για την πληροφορία. Έχεις δίκιο δε το είχα σκεφτεί. είχα στο μυαλό μου μόνο το αισθητικό κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφο! Όπως είπε η Σοφία, καλύτερα έτσι τα ματάκια. Οτιδήποτε διαφορετικό θα ήταν επικίνδυνο. Και την κορδελίτσα πριν τη δέσεις φιόγκο, δέσε την πολύ-πολύ γερό κόμπο.
    Με το καλό να έρθει το μωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή