Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ


Δε προλαβαίνω!!!!!





Έχω διάθεση να κάνω τα πάντα άλλα δε προλαβαίνω. Δεν έχω νήματα, ετοιμάζομαι τέλος του άλλου μήνα να αρραβωνιαστώ και δεν έχω κάνει τπτ και το βασικότερο όλων δεν έχω χρόνο. Δε μπορούσε η μέρα να έχει 48 ώρες και να μη νιώθαμε κούραση?? που να προλάβεις να δεις δουλειά, σπίτι, αγαπημένο, σκύλο, τον εαυτό σου, τις υποχρεώσεις προς τρίτους, τους φίλους, τους γονείς και το βασικότερο τα χόμπι που σε χαλαρώνουν και σε βοηθάνε να έχεις μια συναισθηματική ίσως και διανοητική κάποιες φορές ηρεμία και ισορροπία. Που να τα προλάβεις σε 24 ώρες?? 
  Προς το παρών πάντως όπως λένε και οι αγαπημένοι locomondo δε προλαβαίνω πότε δε προλαβαίνω ο χρόνος τρέχει και εγώ ξοπίσω μένω.

3 σχόλια :

  1. Ελένη μη στεναχωριέσαι! Τώρα προέχουν άλλα, μετά που θα περάσει η ένταση αυτών των ημερών θα χαλαρώσεις κι εσύ και θα προλάβεις να κάνεις ότι δεν προλαβαίνεις τώρα. Με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρέμησε! όταν παθαίνω τέτοιο μικροπανικό παίρνω ανάσα πάω στο καθρέπτη σκάω χαμόγελο και λέω στον εαυτό μου: -Αχτιδούλα μη σκας, όλα θα πάνε καλά!
    Λοιπόν..είναι ο αρραβώνας που σε αγχώνει; που θα πάει καλέ; που θα βρει αλλού άλλο τέτοιο κορίτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα να ΄σαι καλά αχτίδα μου. ναι με αγχώνει πολύ ο αρραβώνας, οι ετοιμασίες γιατί θα γιορτάσουμε και τα γενέθλια μας και θα κάνουμε ουσιαστικά πάρτι αλλά νιώθω οτι δε προλαβαίνω γιατί δουλεύω αρκετές ώρες. αλλα θα τα καταφέρω.. που θα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή