Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ξέρω ότι χάθηκα λίγο από την Bloggογειτονιά αλλά έπιασα καινούργια δουλειά και δεν είχα καθόλου χρόνο. Η πρώτη μου δουλειά στη Αθήνα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που όλα μπαίνουν σε σειρά σιγά σιγά. Τέλος τα δικά μου μη σας ζαλίζω.
Λοιπόν πριν πιάσω δουλειά έφτιαξα ένα δρακάκι κουκλάκι, το είχα δει στο youtube και μου άρεσε πολύ και μιας και είχα περίσσευμα από κόκκινο νήμα είπα να το φτιάξω το δρακάκι της φωτιάς. Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε αρκετές ώρες άλλα χάρηκα πολύ το αποτέλεσμα.


Ορίστε και μερικές φώτο να δείτε το μικρο δρακάκι μου σε όλο του το μεγαλείο. χαχαχα.

ανφας




προφιλ



και τέλος τρία τέταρτα στο από πίσω μας χαχα.


7 σχόλια :

  1. Τέλειος ο δρακοφωτιάς Ελένη! Ο γιος μου -δεν είναι εδώ τώρα- αν τον έβλεπε θα τον λάτρευε και φυσικά θα ήθελε έναν ίδιο!
    Συγχαρητήρια, εξελίσσεσαι σε αστέρι του amigurumi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι πως λατρευω τα κουκλακια γενικα και μου αρεσει να τα βλεπω να δημιουργουνται.. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. :D

      Διαγραφή
  2. Γειά σου Ελένη ! Χαίρομαι για την γνωριμία ! Καλά...το κόκκινο δρακάκι σου είναι τέλειοοοο !!!! Κοίτα να δείς σύμπτωση..ετοιμάζω κι εγώ ανάρτηση με μιά δημιουργία μου που έχει σχέση με τους κόκκινους δράκους !! Πάντως, κι εμένα μου αρέσει πολύ το βελονάκι γιατί μου φαίνεται πολύ πιό εύκολο απο τις βελόνες αλλά γενικά μου αρέσει να πλέκω και με βελόνες άν και έχω καιρό να τις πιάσω στα χέρια μου ! Πολύ όμορφα όλα τα πλεκτά σου κουκλάκια !
    Να είσαι καλά..καλή Κυριακή !
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άααα....ξέχασα να σου πώ όμως ότι το πιό όμορφο κουκλάκι απ´όλα είναι το πανίγλυκο σκυλάκι σου !!!! Γούτσου...γούτσου...:ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ πέρα απο κάτι κασκόλ δε κατάφερα να κάνω κάτι άλλο με τις βελόνες, τις βαρέθηκα ενώ το βελονάκι ΄φευγει΄ πιο γρήγορα. Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι το σποράκι (έτσι λέμε το σκυλάκι μου το όμορφο) είναι το πιο γλυκό κουκλάκι από όλα.

      Διαγραφή
  4. Το δρακάκι σου υπέροχο..και δύσκολο βρε κοριτσάκι μου!Δεν τα πάω τόσο καλά με το..βελονάκι..τώρα καταπιάνομαι με το πλέξιμο και τα βρίσκω λίγο..μπαστούνια!Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη καλώς σε βρήκα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή